dimecres, 4 de març de 2009

FARTA D'AQUEST HIVERN INACABABLE....

Unaltra vegda pluja, vent i fred....és q no s'acabarà mai aquest ditxós hivern???
Siii, hi ha molta neu aquest any,es pot esquiar(l'any passat va ser patètic de neu i d'aigua tbé)
Però és q aquest hivern,nedem en l'abundancia,de neu i agua vull dir...pq la part econòmica cada vegada està més xunga i preocupant.
No ens desanimem,aviat arribarà la primavera(que la sangre altera)i el solet i els vermoutets(.si la economía ens ho permet)a les terrassetes.
Avui l'adrià ha anat ben content a escola,doncs el seu pare li ha fet un DVD,amb informació de l'espai,les galaxies,planetes,el sol..etc...i li fa molta il.lusió.Es molt participatiu amb les coses,li agrada col.laborar.
Tornant a l'hivern i al fred...el q ha sigut bo...la clatellada de la factura de la llum...això si q ens ha deixat glaçats..mare meva...en ma vida havía pagat un rebut tant car com aquest.Però q hem fet...hem dormit totes les nits amb les llums obertes???o les estufes a tope nit i día??o el forn engegat a tothora???
Total, q de pagar entre 45 i 50 i pico euros,hem passat a pagar 200 i pico.Que no saben q hi ha crisi aquests d'endesa??? s'els hi enfot tres pepinos..aix..cogombres...és un abús tot.Clar, és q nosaltres no tenim calefacció,tenim 2 radiadorets d'oli..però es veu q gasten molta corrent..serà això doncs,,pq si no no m'ho explico..i tot i així no m¡ho acabo de creure q haguem gastat tant.
Tbé és veritat q aquest hivern ha fet molt fred i s'ha tirat més d'estufes...però vaja...
Esperem q comencin a pujar les temperatures,q de moment no pujen,si no q baixen...tornarem a pagar rebut astronòmic,doncs no se´si faràn la real o la estimada(kamelo total).
Vinga q surti ja el sol d'una vegada i ens doni una miqueta d'escalfor.
Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada