divendres, 20 de març de 2009

AL METRO..NO US DEIXEU ACORRALAR....

Explicaré el q li va passar fa uns dies al meu pare, de 72 anys,dins d'un vagó del metro.
Imagineu-vos la escena:
metro a tope de gent,el meu pare puja i es sitúa prop de la porta,on hi ha com una mena de reposa-culs.Doncs resulta q just en aquesta zona de les portes,la càmara de vigilancia no hi arriba,queda com un punt mort.
De sobte,se li col.loquen 3 paios com armaris per el seu voltant.Un se li posa just al costat,unaltra s'agafa ala barra posant-li el braç ,a l'alçada de la cara i tapant-lo pràcticament,ah i l'últim se li planta al davant.M'on pare es comença a posar nerviós i veu q alguna cosa extranya li està passant.Arriba a la seva parada i sense saber ben bé perquè,es posa la ma a la butxaca de la jaqueta abans de baixar i nota una ma dins la seva butxaca.Diu :treu la ma d'aquí COLLONS!!!!!! i llavors es gira i veu als paios mirant-lo amb cara amenaçadora.Baixa del metro,es dirigeix cap a casa,i va pensant en el q li ha passat.Arriba a casa tremolant com una fulla i li han de donar alguna cosa(tipus aigua del Carme) perque es refaci del ensurt.
La meva mare va dir, q mentre li anava explicant la historia,anava perdent la veu i tremol.lant.
Per sort,ni li van prendre res,ni li van fer res.
Li vaig preguntar per l'aspecte dels paios aquests.....més o menys ja m'ho imaginava..........
Paios de 1m80cm o 1m 90cm, ben vestits,amb jaquetes de pell,complexió forta,morenos,amb faccions dures(nas gros ).....Deduint....Kosovars o Rumanesos o d'algún país de l'est.
No us deixeu acorralar,intenteu posar-vos per el mig del vagó,és més segur i les càmeres estàn gravant.
I això és tot.
Bona nit!!!!

Ja Tik akí!!!!!

Uff,ara feia dies q no escribía,(és q no en tenía ganes)doncs a veure si em torno a animar i segueixo el ritme.
Sembla q arriba el bon temps,però no us refieu,q el Març ,Marçot...és un més fotudot.
Encara hi ha que arrossega la grip..d'altres ,costipats molt forts...i ja estàn avisant de les temudes
al.lergies,que estiguem preparats,pq com q aquest hivern ha sigut fred i plujós....tindrem al.lergies a dojo...i és q la primavera la sang altera.....
L'altra dia el meu fill .em va dir q no vol anar el curs q vé a l'escola gran....i jo li vaig preguntar el perquè....em va dir :és q no sé si sabré fer les feines del Virolai.
Jo li vaig dir q si,q no es preocupi q li ensenyaràn tot molt bé i aprendrà moltes coses.
Suposo q això li deu venir de família,lo de fer anar el coco vull dir,q a la meva family,en sóm especialistes.Ja està pensant en el q vindrà.
Res més,q aquest Dissabte tornen a baixar les temperatures,(ja ho deia jo abans...)i després tornaràn a pujar i així succesivament.
Ah, se m'oblidava,la setmana q vé torna a haver-hi entrega de medalles,com cada final de més...ja veurem com anem d'estrés i de nervis.No m'acaba de convèncer aquest sistema,però ja s'en ha parlat bastant del tema,i el Carlos em diu q no li doni tantes voltes a les coses..ja estem!!!!a lo de donar-li al coco,q les coses no són tant complicades,q nosaltres sóm els q les compliquem.
No sé,diferents punts de vista,tbé és bo sentir totes les opinions,però cadascú té la seva.
Apa ,doncs,fins unaltra estona.