dimarts, 10 de març de 2009

SUPERMAMI!!!!

Això d'escriure cada día s'em fa difícil.Avui ha estat el día més tranquil.L'Adrià ha estat castigat sense parc i sense tele...i és q ahir va muntar la de Sant Quintín.Semblava la niña del Exorcista ,però en nen es clar.Així q la mami, es posa dura i no pensa deixar-li passar ni una.
A partir d'ara les coses se les haurà de guanyar i fer les seves feines....q si no ens posem les piles..això de fer de mama, no xuta ni a la de tres.
He estat reflexionant tot el dia i he decidit fer una mena de panell amb normes a seguir cada dia....ho hem fet a la pissarra de la seva habitació,,entre els dos,i la veritat és q avui ha estat suau com la seda.Es a dir, q he posat en pràctica consells de la Supernanny, q tantes vegades he vist x la tele.A final de més, farem el recompte i si ha sortit tot bé...hi haurà premi.M'ha demanat si podrà jugar a l'ordinador(ara fa molt temps q no li deixem)i mira...ben pensat...és un bon premi.
Li he explicat q les coses s'aconsegueixen demanant-les bé,sense rebequeríes ni plors, ni crits...ah i sobretot sense dir paraulotes,,,q últimament tenim un assortit repertori.
Que difícil es fa tot de vegades,i és q hi ha moments q em colapso,i no sé cap on tirar o per on sortir-m'en.
Suposo q m'ho haig d'agafar amb paciencia i calma,però amb fermesa.
Així és la vida,moments bons i tbé de dolents...seguirem lluitant com sempre,sense defallir....
i fent de supermami o supernanny....q al cap i a la fi,és el q toca no??
Demà més..aviam com va el dia.
Bona nit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada